AmonBeats Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 Elo. Niedługo będę chciał kupić myszkę gamerską, do gier fps. Krótkie podsumowanie ode mnie. Bloody V7m - 3200 dpi, można dobrze chwycić myszkę i ułużyć kciuk i mały palec, oprogramowanie bloody, cena do 90 zł., -Częstotliwość próbkowania: 125-1000 Hz versus : Bloody Blazing AL90 - 8200 dpi, oprogramowanie bloody, częstotliwość 1000hz. i nie jest tak wygodna jak bloody v7. Ale daje rade. Więc jak myślicie iść w wygodę , cenę i 3200 dpi ? musi wystarczyć do gier fps , (procek intel i7-4790k, grafa gtx 970 ) musi być moc, czy ta ilość dpi mi wystarczy ? czy dać 2x tyle i mieć 8200 dpi ? zauważę znaczną różnicę w ilości dpi podczas gry ? Czy już 3200 dpi to wystarcza? Do tej pory jadę na myszce logitecha za 15 zł :D Więc prosiłbym o rady. Która z tych myszek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 dpi to tylko czułość myszki, często jest ta wartość stosowana w marketingu, że niby więcej znaczy lepiej. W Fpsy zazwyczaj sie gra na dpi w przedziale 500-1500. V7m to słaba mysz. AL90 ma o wiele lepszy sensor. Polecam przejrzeć tę stronę: http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/rekomendowane_myszki/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmonBeats Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Jak można mówić że v7m to słaba mysz? Pfff proszę nie odbiegać od tematu ja chciałem konkretnie. ta czy ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 W tym momencie trollujesz koleś? Odpowiem ci na twoje pytanie, pytaniem. Jak można uważać, że v7 z sensorem Pixarta jest dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...