szukaczka222 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Cześć!! Od dłuższego czasu bardzo poważnie zastanawiam się nad zakupem nowego laptopa. Wymagania co do nowego sprzętu są następujące:- wielkość: 13" lub 14"- waga: jak najlżejsza- zakres cenowy maksymalnie do 2000 zł,- Komputer będzie wykorzystywany do internetu i oprogramowania biurowego- wysoka kultura pracy - dziennie będzie uruchomiony ponad 10 godzin- mile widziana matowa matryca.Co do wyglądu zależy:- smukły, - nie srebrny, - cienki Biorąc powyższe wymagania znalazłam obecnie jeden bardzo przypadający mi do gustu sprzęt: lenovo e31-70.Proszę o porady na temat tego laptopa, jak również innych ciekawych propozycji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 HP ProBook 430 z i3ulvLaptop z serii biznesowej od HP. Bardzo dobre wykonanie w tej cenie, solidne. Matryca matowa antyrefleksyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukaczka222 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 To będzie jedyny komputer w domu czy jako dodatkowe urządzenie? Czas pracy na akumulatorze - jakieś wymagania? Jedyny komputer do pracy w domu jak i poza nim ;) co do pracy samej baterii ok 4 godz. jest dla mnie wystarczające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...