szukaczka222 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Cześć!! Od dłuższego czasu bardzo poważnie zastanawiam się nad zakupem nowego laptopa. Wymagania co do nowego sprzętu są następujące:- wielkość: 13" lub 14"- waga: jak najlżejsza- zakres cenowy maksymalnie do 2000 zł,- Komputer będzie wykorzystywany do internetu i oprogramowania biurowego- wysoka kultura pracy - dziennie będzie uruchomiony ponad 10 godzin- mile widziana matowa matryca.Co do wyglądu zależy:- smukły, - nie srebrny, - cienki Biorąc powyższe wymagania znalazłam obecnie jeden bardzo przypadający mi do gustu sprzęt: lenovo e31-70.Proszę o porady na temat tego laptopa, jak również innych ciekawych propozycji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 HP ProBook 430 z i3ulvLaptop z serii biznesowej od HP. Bardzo dobre wykonanie w tej cenie, solidne. Matryca matowa antyrefleksyjna. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukaczka222 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 W dniu 20.11.2015 o 14:54, FxJ napisał(a): To będzie jedyny komputer w domu czy jako dodatkowe urządzenie? Czas pracy na akumulatorze - jakieś wymagania? Jedyny komputer do pracy w domu jak i poza nim ;) co do pracy samej baterii ok 4 godz. jest dla mnie wystarczające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...