Klaus Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Bawisz się w rozprowadzanie, zamiast zastosować metodę "ziarnka ryżu". Potem się dziwisz, że masz wysokie temp. Wszystko robisz po swojemu, nie przyjmujesz w ogóle rad forumowiczów, nie wiem po co właściwie zakładasz tematy na forum. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Przecież pisałem, że ziarnkiem nie chciało się rozprowadzić -_- Poza tym skąd wiesz co ja robię ? Myślisz, że piszę wszystko czy czytasz mi w myślach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie przejmuj się u mnie było to samo , ta pasta to plastelina ciężka do rozprowadzenia. Można ją rozprowadzić na ihs w miare dobrze, ale trzeba się trochę namęczyć. Zapodaj mx-2 jak zobaczysz tempy i łatwość aplikacji oraz na ile nałożeń starcza tubka to już w życiu nie kupisz stg2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie przejmuję się problemami z pastą, bardziej nierozgarniętymi moderatorami for komputerowych :p Btw. MX-2 wiele razy używałem, ale STG2 ani razu, więc chciałem akurat przy nowym PC spróbować. Chyba jednak będę skalpować. 78*C na fabrycznych ustawieniach to ciut za dużo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie przejmuję się problemami z pastą, bardziej nierozgarniętymi moderatorami for komputerowych :P 7 dni wolnego, pozdr. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...