daimos0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam! Chciałbym się zapytać o Wasze zdanie odnośnie Laptopa podanego w temacie czyli Lenovo G50-80. Chciałbym kupić laptopa do 2000 zł , z takimi częściami w środku czyli procesor i5 , 4-8 GB RAM , i dysk SSD 128-256 GB. Co sądzicie o tym laptopie warto kupić , jakie są minusy ? Chcę kupić laptop który bedzię mi tylko służył do prac biurowych , codziennego używania , przeglądania stron , żadne gry czy intensywne użytkowanie. Proszę was o opinię i pomoc . Z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Może być. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Mam służbowego Probooka 450 G1 i matryca fatalnie święci na niebiesko. Źle się na to patrzy. Poza tym poprzednia generacja Probooków np. 4540s była o niebo lepiej wykonana. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...