PROPRO Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam, osotatnio podczas wymiany chłodzenia zrobiłem rysę na płycie głównej. Chciałbym żebyście mi napisali czy jest to groźne i czy trzeba coś z tym zrobić :) Zdjęcie dodaję w załączniku. (ryska zaznaczona czerwonym kolorem) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Pytanie czy w tym miejscu są jakieś ścieżki i za co odpowiadają . Jak tam jest tylko sam laminat lub rysa jest powierzchowna ( nie dotyka ścieżki / ścieżek ) to nic nie powinno się dziać . Co innego jak rysa spowodowała przerwanie jakieś ścieżki lub ścieżek - patrząc na zdjęcie to nie wydaje mi się aby zostało coś przerwane / uszkodzone . Komputer działa dobrze i stabilnie czy coś się zaczęło po tym dziać ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPRO Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Komp raczej stabilnie chodzi... napięcia git itp. Teraz jak patrzę to raczej tam nie ma ścieżek, tylko czarne pole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie ma to jak martwić się na zapas. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...