Skocz do zawartości
Dijkstra

Czy używacie powiadamienia mailem o nowym poście?

Czy uzywacie powiadamienia mailem o nowym poscie?  

1. 1. Czy uzywacie powiadamienia mailem o nowym poscie?

• Tak
      19
    • Nei
      19
    • Ke?
      0

Rekomendowane odpowiedzi

"]To by mi chyba skrzynke te powiadomienia rozwalily  :lol:

To aż taki masz ruch na PW?
ale Mu chyba chodzi o powiadomienia na post, a nie prywtna wiadomosc. dobrze mysle?? oswieccie mnie. :twisted:

Dobrze myślisz

Jak ma się włączone powiadamianie, to informuje zarówno o nowych odpowiedziach w tematach, w których pisałeś, jak i o nowych PW w skrzynce.

Przydała by się opcja forwardowania treści PW prosto na maila w sumie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ma się włączone powiadamianie, to informuje zarówno o nowych odpowiedziach w tematach, w których pisałeś, jak i o nowych PW w skrzynce.

Nie, to sa osobne 2 opcje... Tej pierwszej nie uzywam bo mam dosc spamu w skrzynkach (tych darmowych :) ) a z tego drugiego korzystam, bo to jest raczej rzadko, a zawsze najpierw sprawdzam poczte, a na forum to zagladam jak juz zrobie wszystko inne, ostatnimi czasy to nawet co pare dni, a o PW dowiem sie zawsze i wszedzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uzywal bo poczte sprawdzam przez "skrzynke boogiego" a ta mi sciaga tylko naglowki i 100 znakow wiadomosci na kompa, kopiuje sobie linka do tematu do przegladarki a wiadomosc jest usuwana z serwera bez ladowania na mojego kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uzywal bo poczte sprawdzam przez "skrzynke boogiego" a ta mi sciaga tylko naglowki i 100 znakow wiadomosci na kompa, kopiuje sobie linka do tematu do przegladarki a wiadomosc jest usuwana z serwera bez ladowania na mojego kompa

Wiem, Niemiec, czytałem tamtego posta. To on mnie zainspirował ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, Niemiec, czytałem tamtego posta. To on mnie zainspirował ;)

nie wiedzialem, ze cos takiego moze zainspirowac ;) Napisalem to dla potomnych :) A uzywam powiadomien dlatego, ze tyle jest tych tematow, ze ciezko jest sie polapac gdzie sie pisalo, a gdzie nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uzywam :) skrzynka lokalna + bat sprawdza co minutke ;) wiec nie odczuwam ilosci :)

To tak jak u mnie. Poprostu mam w sumie 7 kont pocztowych, z czego 2 poważne, których nie wpisuje nigdy nigdzie na żadne listy mailingowe, a 5 w darmowych serwisach na tweak'a i podobne rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadamiania o postach nie używam, używam powiadamiania o privach.

Niemiec, to co inni napisali w tematach w których postowałeś możesz przecież sprawdzić na stronie głównej forum - zobacz swoje tematy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec, to co inni napisali w tematach w których postowałeś możesz przecież sprawdzić na stronie głównej forum - zobacz swoje tematy

Taaa, ja mam swoich tematów na 14 czy więcej stron...weź tam coś znajdź, jeszcze jak mi sieć przymula akurat, to wogóle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa, ja mam swoich tematów na 14 czy więcej stron...weź tam coś znajdź, jeszcze jak mi sieć przymula akurat, to wogóle...

calkowicie sie zgadzam :lol: latwiej mi jest patrzec przez "skrzynke" niz gdzies tam po forum szukac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi