iTrooper Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Ostatnio próbowałem zainstalować najnowsze sterowniki od Nvidii i za każdym razem wyskakuje mi jakiś błąd że nie da się dokończyć instalacji. W sumie teraz to nawet nie wiem czy mi działa poprawnie karta Nvidii bo nie mogę się zalogować do panelu Nvidia. Wyskakuje mi błąd http://prntscr.com/95giyd. Oraz po nieudanej instalacji sterownika wychodzi bład http://prntscr.com/95ggs5. http://prntscr.com/95gutm Edytowane 22 Listopada 2015 przez iTrooper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 "Ddu" displaydriveruninstaller wpisz sobie w przeglądarkę odinstaluj w całości stery i zainstaluj je ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 "Ddu" displaydriveruninstaller wpisz sobie w przeglądarkę odinstaluj w całości stery i zainstaluj je ponownie. Ok zaraz spróbuję, dodam że zauważyłem że wogóle nie wykrywa mi karty graficznej zewnętrznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Może padła karta, może kabel zasilania do karty się wysunął lub karta w spocie nie siedzi różnie może być najlepiej kartę wyjąć włożyć podpiąć kable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Może padła karta, może kabel zasilania do karty się wysunął lub karta w spocie nie siedzi różnie może być najlepiej kartę wyjąć włożyć podpiąć kable Jest to Laptop więc raczej nie powinno się nic wysunąć a tym bardziej nie mam dostępu do takich rzeczy bez rozbierania go czego nie chcę. Ale twoja rada mi pomogła użyłem tego programu co mi powiedziałeś i potem zainstalowałem na czysto sterowniki i w końcu wykrywa kartę i sterownik najnowszy się zainstalował. ;) Dziękuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Znowu ten sam problem, kolejna aktualizacja sterowników i znowu nie wykrywa karty i jest problem z Instalacją sterów. Zrobię tak samo jak ostatnio ale zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem nie występuje jakiś problem z kartą graficzną albo jakimś innym programem który może koliduje. Ktoś ma jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarrionCrow Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Pomysłu nie mam, ale w PC od dwóch czy trzech wersji sterów Nvidii mam takie same jazdy z aktualizacją. DDU ratuje sytuację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Raczej to kwestia systemu i lub sterowników. Miałem tak raz jak nie usunałem do końca sterowników. DDU i tego typu programy zwykle pomagają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Hmm być może to wina leży od strony Nvidii albo może jakiś program lub sterownik kompa koliduje. Dobrze że jest TDU bo bez niego by się nie obyło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Raczej masz coś namieszane. Mnie ten problem spotkał raz i to parę lat temu. Obecnie zmieniałem sterowniki na najnowsze i nie było tego problemu co u Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ostatnio były sprawdzane Logi u mnie i jest niby wszystko ok. Chociaż może coś jest nie tak, w sumie mam tego lapka od 3 Lat i nie robiłem u niego żadnego formata jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...