Jabar83 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Niby tak, ale Gigabyte to Gigabyte. Bez względu na to czy to AMD czy Nvidia z nimi często bywają problemy. Trzeba było coś brać od MSI/ASUS. No nic życzę powodzenia. Paru osobom tu 980Ti od Gigabyte też padło ;) Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Niemniej jednak zamiana na 980ti to wg mnie bardzo dobra decyzja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Zapewne. Chociaż GB bym nie brał osobiście. Oczywiście wiadomo że to też kwestia danej sztuki/przypadku. Nawet i z MSI były problemy. Również zgłaszane na tym forum. Nie tylko z karta, ale i ich serwisem. Co do AMD ogólnie dla mnie jest OK, ale sterwoniki + wyższy pobór prądu jednak przegrywa. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 Koledzy powiem, że po zmianie karty jak ręką odjął. Zero problemów z ustawieniami bios (częste resety), błędem wyświetlania grafiki czy z nie działającą funkcją UEFI GOP. Być może gdyby wymienili mi na inną sztukę byłoby ok ale teraz nowa karta także ma chłodzenie wodne i jednak jest szybsza (chociaż nieco droższa). Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...