Narker Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak wyzej. Android to nie jest aystem dla mnie. Poszukuję telefonu z WP. Chciałbym, by miał niezłą baterię. Będę go używał do rozmów, zdjęć, muzyki, internetu, youtube i powszechnych gier typu Subway Surfers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Używane to lumia 830 jak nowe to lumia 640. Dużego wyboru nie masz. Tapatapatap Z2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Mam L640 od tygodnia, generalnie jestem zadowolony jak coś Ciebie ciekawi odnośnie tego modelu pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChristeQ Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Również mogę polecić Lumie 640, mam ją od 2 tygodni. Zero zwiech, problemów. Aparat w dobrym świetle jest bardzo dobry, przy złym świetle widać szumy. Świetne zdjęcia w ciemności. Muzyka na słuchawkach jak najbardziej tak, YT 0 problemów. W przeglądarce nie zetknąłem się na razie z problemami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...