mowiksh Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Witam! Jestem posiadaczem sprzętu: Intel Core i5-4690 Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 Gigabyte GeForce GTX 970 WindForce OC Team Group Vulcan 8GB (2x4GB) Cooler Master G550M 550W Problem jest w wydajności gier mianowicie w grze csgo. Problemem jest mała ilość klatek jak na taki sprzęt. Dzisiaj postawiłem na nowo system i wgrałem dokładnie sterowniki ze strony producenta. Temperatury, testy wydajności w porządku. Więc w czym jeszcze może tkwić błąd? Najniższe ustawienia 4;3 1024:768 monitor 144hz. Nie wiem czy to odpowiedni dział na tego typu problemy. Komputer ma 6 miesięcy. Edytowane 23 Listopada 2015 przez Klaus czyszczenie zbędnego formatowania tekstu 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Temp ok? czyli jakie?? Mała ilość klatek....jaka konkretnie?? napisz konkrety a nie ogólniki. Jaki system 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmx0 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Gdzie masz podpięty monitor? Do integry(płyta główna) czy do karty graficznej? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...