Gość Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam. Posiadam smartfon Prestigio Muze C3 i dzis rano mialem sytuacje, ze po wejsciu w wiadomosci pokazywal mi sie blad "niestety, aplikacja Wiadomosci zostala zatrzymana". Zrobilem przywrocenie telefonu do ustawien fabrycznych, jednak teraz nie moge dodac konta google, mam komunikat "Niestety, aplikacja Uslugi Google Play zostala zatrzymana". Wiadomosci nadal nie dzialaja, messenger rowniez, opera zawiesza sie tuz po uruchomieniu, po probie wejscia do sklepu play otrzymuje komunikat "Niestety, aplikacja Uslugi Google Play zostala zatrzymana". Po wejsciu do Gry Play otrzymuje komunikat "Aplikacja Gry Google Play nie bedzie dzialac, jesli nie zaktualizujesz Uslug Google Play". Jednak nie moge ich zaktualizowac poniewaz nie dziala Sklep Play. Androi 5.0.2 Prosze o pomoc, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Jak reset do ustawień fabrycznych nie pomaga to pomóc może albo serwis albo wgranie na nowo czystego romu ( serwis pewno to zrobi ) . Ostatnio miałem podobną sytuację z moją SXL - na CM się zawieszał , wipe nic nie naprawiło , dopiero wgranie czystego FW od Sony pomogło . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 Jak reset do ustawień fabrycznych nie pomaga to pomóc może albo serwis albo wgranie na nowo czystego romu ( serwis pewno to zrobi ) . Ostatnio miałem podobną sytuację z moją SXL - na CM się zawieszał , wipe nic nie naprawiło , dopiero wgranie czystego FW od Sony pomogło . Tego sie wlasnie balem. Dobrze, ze zostawilem moja wysluzona Xperie J. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...