White_Lies Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Czesc. Jak w temacie, poszukuję takiej klawiatury. Zadne inne mi nie odpowiadaja. Musi byc przewodowa. Oprocz Razer Deathstalker Essential coś możecie zaproponować? Chodzi o to, że jak gram lub piszę, to żeby wrażenia z obcowania z taka klawiaturą były takie jak z tymi laptopowymi.;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Znajomy miał ten sam problem i niestety z typowo gamingowych Deathstalkery to jedyna opcja - klawiatury logitechowe mogą np. uniemożliwiać skakanie w biegu (nie odnotuje spacji przy wciśniętych klawiszach w+shift). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Wybrałem na poczatek Modecom MC-800M na początek. 90 zł z przesyłką na allegro. Bardzo cicha z tego co widziałem na yt. Jesli sie nie sprawdzi po czasie, to trzeba będzie razera <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Daj znać jak z ghostingiem na tym Modecomie, jak już przetestujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja mam gigabyte k7, 3 kolory podświetlenia, anti ghousting, scięte klawisze (jak w laptopie). Mam sprzęt od lipca i jest to dość dobrze wykonana klawiatura, mocna, kabel z oplotem podkladki pod nadgarstki. Zakupiłem ją za 169zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...