kornel12 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Witam jaką płytę główną z chipsetem Z97/Z170 polecacie do procesora Intel Core i5-4690K/Intel Core i5-6600K Małe OC procesora będę robić ( do 4.0 GHZ) Moje chłodzenie do procesora - Be quiet! Dark Rock 3 BUDŻET JAKI PLANUJE PRZEZNACZYĆ NA PŁYTĘ WYNOSI MAKSYMALNIE - 700zł NAJLEPIEJ ŻEBY PŁYTA GŁÓWNA BYŁA OD FIRMY -MSI -Gigabyte -Asus Od płyty głównej wymagam - Stabilności - Trwałości kondensatorów - Najwyższej Jakości wykonania kondensatorów - Długożywotności ( minimum 5 lat ) - Najwyższej jakości kondensatorów - Kompatybilności z wszystkimi pamięciami RAM - Najwyższej jakości wykonania kondestatórw - Bezawaryjnego I łatwego w obsłudze biosu - Najwyższej jakości materiałów z których została wykonana płyta - bezproblemowości z pamięciami RAM Za wszystkie porady serdecznie dziękuję i pozdrawiam i proszę nie banować mnie Edytowane 29 Listopada 2015 przez Klaus czyszczenie formatowania tekstu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Zakładaj tematy w odpowiednich działach. Stosuj się do regulaminów działów i regulaminu forum. Korzystaj z istniejących tematów jeśli są. Przeniosłem temat do działu co kupić i zasady panujące w tym dziale obowiązują cię w 100% Nie formatuj niepotrzebnie tekstu. Witam jaką płytę główną z chipsetem Z97/Z170 polecacie do procesora Intel Core i5-4690K/Intel Core i5-6600K Małe OC procesora będę robić ( do 4.0 GHZ) Moje chłodzenie do procesora - Be quiet! Dark Rock 3 BUDŻET JAKI PLANUJE PRZEZNACZYĆ NA PŁYTĘ WYNOSI MAKSYMALNIE - 700zł NAJLEPIEJ ŻEBY PŁYTA GŁÓWNA BYŁA OD FIRMY -MSI -Gigabyte -Asus Od płyty głównej wymagam - Stabilności - Trwałości kondensatorów - Najwyższej Jakości wykonania kondensatorów - Długożywotności ( minimum 5 lat ) - Najwyższej jakości kondensatorów - Kompatybilności z wszystkimi pamięciami RAM - Najwyższej jakości wykonania kondestatórw - Bezawaryjnego I łatwego w obsłudze biosu - Najwyższej jakości materiałów z których została wykonana płyta - bezproblemowości z pamięciami RAM Za wszystkie porady serdecznie dziękuję i pozdrawiam i proszę nie banować mnie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornel12 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...