amane2142 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Poszukuje laptopa w kwocie OK 2300-2500 PLN z tym że wyższa kwota przy ratach 0% przeznaczenie to programowanie, pakiet biurowy, gry (nie będą to żadne nowości) multimedia. używany będzie w pomieszczeniach tak więc nie wiem czy jest sens dopłacać do matowych matryc. może być bez systemu gdyż będę miał z uczelni. Dobrze by było żeby sklep udostępniał odbiór w Olsztynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amane2142 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) gry głównie jakieś starsze tytuły czasem dota cs:go ewentualnie nowsze gry na niskich detalach lecz od nowych gier mam komputer stacjonarny Edytowane 30 Listopada 2015 przez amane2142 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Asus R556LB z i5-5200u + GF940M + winMocny laptop w tej cenie, dobrze wykonany z dobrą kulturą pracy i matrycą o dość wysokim podświetleniu jak na HD. W dodatku w cenie z systemem operacyjnym oryginalnym.Jest do niego jeszcze promocja, wpisując kod w koszyku: OKAZJA dokładnie na ten egzemplarz cena spadnie o 100zł.Jak bez systemu koniecznie, to z dyskiem SSD rozsądnej pojemności znacznie przyspieszającym działanie i komfort pracy:Asus R556LB z i5ulv + 240GB SSD i GT940MEwentualnie coś z FullHD:Lenovo z51-70 z i5-5200u i Radeon R9 FHD matTutaj matryca matowa, FHD. Podświetlana klawiatura, głośniki marki JBL bdb jakości, aluminiowe wnętrze. Procesor i grafika na dobrym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amane2142 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Poczytałem trochę, przejrzałem oferty innych sklepów i odpada na pewno dell ze względu na znacznie niższą wydajność i lenovo z51-70 ze względu na wykonanie i cenę, głównie zastanawiam się nad Acerem v3-574G, co do Asusów Ciężko mi Było znaleźć recenzje tego modelu i opinie jakby ktoś mógł się podzielić swoją ewentualnie jakiś linkiem będę wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 W googlach pierwszy link - notebookcheck.Ja bym się zastanowił jeszcze nad:Acer F5-572g z i5-6200 Skylake + GT940M FHDNowy acer, z nowym procesorem i5 6-tej generacji skylake, grafika GT940M i matryca lepsza - fullHD matowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...