niszczy Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) skoro grasz w 1920x1080 to moim zdaniem lepiej sobie wziąźć coś w miarę taniego/wydajnego na przeczekanie do wprowadzenia nowej architektury w grafach. 7950/70 idzie znaleźć z gwarką w sensownych pieniążkach.r9 280/280x też choć szlachta narzeka na awaryjność tych wyżyłowanych kotlecików ale jak jest gwara to głowa nie boli. gtx 970 to pierońsko wydajna karta tylko że kosztuje też nie mało. a z twoim setem warto poczekać na pascala po drodze sobie pykając na czymś tańszym i niewiele mniej wydajnym w twojej rozdziałce. ale to tylko takie moje zdanie Edytowane 2 Grudnia 2015 przez niszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Równie dobrze może kupić 970-kę, bo trzyma po roku w zasadzie tą samą cenę, a używek jak na lekarstwo i też schodzą na pniu w dobrych pieniądzach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dokładnie. Ja swoją pół roku po zakupie miałem propozycje sprzedać w cenie równej cenie zakupu. Kurs dolara zrobił swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pół roku? Chyba od półtorej roku. Tapatapatap Z2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczy Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) macie rację,tylko podejrzewam że wg. mnie będzie spory spadek cen przed premierą,chyba że przyrost mocy nie będzie uzasadniał dopłaty. choć po ostatnich cenowych cyrkach w wykonaniu intela można się obawiać i zamieszania u zielonych(odpukać!). a tak tanim kosztem spokojnie można sobie przeczekać. taki 7970 przy 1920x1080 pozwoli w zasadzie na wszystko. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez niszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F10RJ4N Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Dobra tak czy inaczej czekam do stycznia na grudzien mam juz zaplanowane wystarczająco duzo wydatków a karta może jeszcze miesiąc poczekać, możę pojawia sie jakieś przecieki odnośnie Pascala co skłoni mnie do dalszych oczekiwań? (albo odłożę wiekszą kase i wezme odrazu 980 )Póki co mój leciwy HD 5830 musi podołać, do Diablo 3 i HON wystarcza :blurp: aczkolwiek odciąga sie termin uruchomienia Wieśka :( Edytowane 2 Grudnia 2015 przez F10RJ4N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...