grzybu141 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam mam problem z hasłem do biosu w laptopie Fujitsu Siemens Amilo pi 2530. Wyciągnąłem baterię i nic, chcialbym zmienic bootowanie i postawić nowy system, ale nic nie da się zrobić, bo bios chce jakies hasło :D Proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 A na ile wyjąłeś baterię? Zawsze zworką możesz zresetować ustawienia biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu141 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 przepraszam, że głupio zapytam, ale co to jest zworka? :D bateria już z 1h poza laptopem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Baterią nie pozbędziesz się hasła w tym przypadku. Pozostaje szukać szczęścia w tego typu narzędziach. Parę miesięcy temu udało mi się pomóc tak znajomemu (Fujitsu-Siemens z podobnego okresu :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wyjąłeś baterię biosu czy tą dużą do zasilania lapka? Zworka to raczej nie w laptopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu141 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 baterię z biosu :D dalej sie nie zresetowało ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Wyjąłeś baterię biosu czy tą dużą do zasilania lapka? Zworka to raczej nie w laptopie.Zależy od laptopa... np. w laptopach samsunga są wyprowadzone piny - wystarczy dodać zworkę. Co wcale nie znaczy - że łatwo się do nich dostać Edytowane 1 Grudnia 2015 przez mgit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...