redron Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Mam problem z prawami administratora(tak mi się wydaje), kiedy chcę skopiować pliki np. do folderu C:\ to pojawia się okienko, że potrzebuje praw administratora, daje kontynuuj i nic się nie dzieję. Natomiast, kiedy próbuje uruchomić program jako administrator(np. Cmd.exe), wyskakuje mi błąd "nie można odnaleźć określonego modułu" i znowu nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niszczy Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 najeżdżasz,klikasz prawym klikiem myszy,naciskasz 'uruchom na prawach administratora' u mnie od czasu do czasu też tak się dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redron Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Chodzi o "uruchom jako administrator"? Bo jeśli tak, to tak jak pisałem wyskakuje mi w tedy okno z błędem "nie można odnaleźć określonego modułu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...