radiergummi Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Słuchajcie czy ktoś jeszcze oprócz LianLi robi tego typu rzeczy: Takie mnie naszedł pomysł by pozbyć się obudowy i klamoty ukryć w szafce Besta z IKEI, na której stoi TV. Wnęka ma 36 cm głębokości, 56,5 cm szerokości i 26 cm wysokości. Tył nie jest zabudowany i stoi kilka centymetrów od ściany, więc jest jak zagospodarować ciepłe powietrze. Chyba, że macie inny pomysł jak poradzić sobie bez takiej tacki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nikt, nic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Ja mam podobny zamysł. Stanęło na tym że jak będę to realizował to w ruch pójdzie kątówka i potne aktualnego NOX Raidena. Albo kupię jakiegoś starego Chiefteca za 50zł i z niego wytnę tackę (coby blacha była grubsza) Edytowane 8 Grudnia 2015 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 O ile dobrze pamiętam są jakieś stare bigtowery atx-owe codegena chyba (może też innych producentów) mające ficzer w postaci wysuwanej tacki- przed wysunięciem z obudowy zabezpieczała je jedna śrubka widoczna z tyłu obudowy- taki szczegół, gdybyś szukał na podstawie zdjęć. Ewentualnie jakiś stary ( = gruba blacha) atx i "jechane"- nie wiem jak u Ciebie z "manualnością" ale prawdopodobnie obejdzie się bez kątówki- tam wszystko było nitowane- wystarczy porozwiercać kilka nitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 http://www.morele.net/obudowa-dimastech-bt139-570973/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 To mój ideał: Ale 80$ + drugie tyle za wysyłkę to za dużo. http://www.caselabs-store.com/atx-motherboard-trays-pricing-varies/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...