mau5x Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam, w ciągu miesiąca będę kupował nowe GPU do mojego pcta stąd stworzyłem ankietę na strawpollu i prosiłbym o pomoc w wybraniu bardziej opłacalnej. Chciałbym zauważyć, że karta ma mi posłużyć ze 2/3 lata.LINK: http://strawpoll.me/6161741Z góry dzięki za głosy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 A jak wygląda reszta sprzętu - procesor i zasilacz szczególnie . Wróżkami nie jesteśmy . Co do tematu - brał bym GTX970 , chłodna i cicha , lepsze wsparcie w sterownikach a do tego karta nowa a nie ogrzewany kotlet . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mau5x Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Reszta podzespołów to: i5 6600k, SPC Fortis 3, MSI Z170A G43 PLUS, 2x 4GB RAM 2133MHz CL14 DDR4, Thermaltake Smart SE 530W no i HDD Seagate + SSD Crucial BX100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wspiąłeś się na wyżyny, teraz zejdź na ziemię. Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...