makak_ Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam, raz na jakiś czas gdy wyłączam komputer (shutdown w windowsie) to zamiast się wyłączyć restartuje mi komputer. Czasami mam tak, że windows się wyłącza, moniotory gasną, ale sam komputer dalej pracuje. I tylko przytrzymacie przycisku włączenia go dopiero zamyka. Ma ktoś pomysł co za tym stoi? pozdrawiam, m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 jeśli tego do tej pory nie robiłeś to zaktualizuj bios - od tego bym zaczął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ma ktoś pomysł co za tym stoi? pozdrawiam, m. makakaka za tym stoi. Rozwiązanie - zmień Avasta, zainstaluj zasilacz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Spróbuje ze zmianą avasta (bo coraz więcej mam z nim problemów,). Też się zastanawiałem nad zasilaczem, bo już ma chyba 6 lat. Ale to mushkin 550W więc wydaje mi się, że powinien trochę pochodzić (raczej nie jest badziewiem). Jak nic się nie zmieni to jeszcze spróbuje z biosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...