Jump to content
timmon24

middle rush wirus mnie atakuje win xp prosze o pomoc

Recommended Posts

ledwo co moge pisac .zainstalowalem Trojan remover ,avast free z najnowsza aktualizacja ale nie moge pozbyc sie tego ustrojstwa przegladarka wariuje w internecie co pisza nie pomaga  .piszac tego posta wyskakuja reklamy .mial ktos do czynienia z takim paskudstwem ? Nie moge zrozumiec co jest bo nawet antywirus nie daje rady , program Trojan killer i Trojan Remover Masakra ..

Bardzo prosze o pomoc albo o sprawdzenie dla mnie co zrobic w googlach .Chcialbym sprawdzic ale przegladarki wariuja .. cud ze napisalem tutaj

pozdro i dzięki za pomoc z góry

Przeskanowałem dokładnie komputer przed uruchomieniem windowsa w avascie znalazł tego wirusa 2 pliki zakażone ale po ponownym uruchomieniu firefox sie zawiesza nie działa i tak jaky wirus wrócił masakra ..

Inter Explorer też nie działa .. Wirus nie jest aktywny jedynie w trybie awaryjnym i tu moge uzywac przegarki

Spróbuj przeskanować kompa za pomocą wspomnianego AdvCleaner i MBAM ( Malware Bytes Anti Malvare ) .

Możesz też spróbować jakiegoś Rescue CD ( np. Kaspersky RCD ) - odpalić z niego kompa i przeskanować dokładnie kompa .

Jak to nie pomoże to piszesz nowy temat w tym dziale zgodnie z jego zasadami ( dać log z OTL , FRST , DR.Web CureIT lub MBAM ).