mseredin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witajcie, kupiłem sobie kartę Asus Phoebus i zastanawia mnie kwestia podłączenia zasilania. Karta ma złącze 6 pin dokładnie jak w kartach graficznych. I tutaj pytanie do was. Czy mogę podłączyć ją do tego samego kabla co Asus GTX 970 OC? Czy lepiej podłączyć ją osobnym kablem? Z zasilacza na jednym kablu mam wtyczki 6 pin i 8 pin. Zasilacz to EVGA P2 650w. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jeśli chodzi o moc, możesz spokojnie podłączyć to co sterczy z wiązki podłączonej do grafiki. Nie będzie jakichś zakłóceń, to może zostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mseredin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Super. Dzięki. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...