RicomenPL Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam Prosiłbym was o ocenę tego sprzętu http://www.morele.net/inventory/info/VOKXS6/ I mam od razu pytanie: Jeżeli obudowa mam 2xUSB 3.0 to czy będą one połączone jako jedna wtyczka, ponieważ płyta główna ma tylko jedno miejsce na USB 3.0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Jeden port USB na płycie ( nie ważne czy USB 1.x , 2.0 czy 3.x ) pozwala na podpięcie 2 portów USB z przedniego panela budy lub czytnika Zresztą strona MSI tak podaje : - 1 x USB 3.0 connectors (supports additional 2 USB 3.0 ports) Sprzęt OK . Jak chcesz mocniejszą kartę to szukaj używanych R9 290 / GTX780 na allegro / olx . Edytowane 6 Grudnia 2015 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicomenPL Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ok dzięki za pomoc. Nazwę tematu zedytuję jak wrócę do domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicomenPL Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam Mama zamiar kupić kartę graficzną do 1000zł ale mama pewien dylemat. Za tą sumkę mogę kupić nowego R9 380 4GB a także używanego R9 290X. Który według was będzie lepszym wyborem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Od strony wydajności - R9 290/290X , karty sporo wydajniejsze niż GTX960 . Od strony poboru mocy - GTX960 . Karty AMD oprócz tego że będą brać dużo prądu to także mają nienajlepsze wsparcie w sterownikach , do tego tu używki - więc szukaj kart z gwarancją . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicomenPL Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Czyli preferować karty Nividi? Nie patrzę na pobór prądu, ważniejsza jest dla mnie wydajność. O co chodzi z nie najlepszym wsparciem sterowników? Kilku moich znajomych ma karty AMD i nie występuję żaden problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 http://www.esc.pl/product_info.php?manufacturers_id=237&products_id=33586 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...