wegosz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jestem posiadaczem monitora BENQ DL2215 i nawiększą rozdzielczość jaką mogę ustawić to: 1280 x 720. Możliwe jest ustawienie wyższych rozdzielczości (max 1600 x 1200), ale wówczas po lewej i prawej stronie ekranu pojawia się czarna ramka. Dodatkowo monitor wykrywany jest jako "rodzajowy monitor inny niż PnP". Wg producenta monitor może wyciągnąć rozdzielczość 1920 x 1080. Czy wina leży po stronia przewodu? Podłączenie poprzez kabel VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Taką rozdzielczość nie osiągniesz na kablu VGA (analog), chcesz taką rozdzielczość to podłącz po DVI lub displayport - są to złącza cyfrowe które obsługują takową rozdzielczości ekranu Edytowane 6 Grudnia 2015 przez mgit 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegosz Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Taką rozdzielczość nie osiągniesz na kablu VGA (analog), chcesz taką rozdzielczość to podłącz po DVI lub displayport - są to złącza cyfrowe które obsługują takową rozdzielczości ekranu Dzięki. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 mgit, 1920x1080@60Hz jak najbardziej można przepchąć po analogu (tu zapewne kabel jest 'lewy'). Mając jednak możliwość wyboru DVI/D-Sub zawsze warto postawić na pierwsze rozwiązanie. :) @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) mgit, 1920x1080@60Hz jak najbardziej można przepchąć po analogu (tu zapewne kabel jest 'lewy'). Mając jednak możliwość wyboru DVI/D-Sub zawsze warto postawić na pierwsze rozwiązanie. :) @Tapatalk Mi nigdy na analogu nie udało się uzyskać takiej rozdzielczości... Kabel VGA nie wiele tu pomoże... Najprościej podpiąć po złączu cyfrowym i nie kombinować Edytowane 9 Grudnia 2015 przez mgit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekRyk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Mi nigdy na analogu nie udało się uzyskać takiej rozdzielczości... Ksbel VGA nie wiele tu pomoże... Najprościej podpiąć po złączu cyfrowym i nie kombinować A karta Ci na wyjściu na D-Sub potrafiła dać sygnał takiej rozdzielczości? Jak nie, to masz rozwiązanie. Jestem posiadaczem monitora BENQ DL2215 i nawiększą rozdzielczość jaką mogę ustawić to: 1280 x 720. Możliwe jest ustawienie wyższych rozdzielczości (max 1600 x 1200), ale wówczas po lewej i prawej stronie ekranu pojawia się czarna ramka. Dodatkowo monitor wykrywany jest jako "rodzajowy monitor inny niż PnP". Wg producenta monitor może wyciągnąć rozdzielczość 1920 x 1080. Czy wina leży po stronia przewodu? Podłączenie poprzez kabel VGA. Co to za karta grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...