mati9730 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam, zmagam się z tym problemem od 2 tygodni, codziennie od tych 2 tygodni po godzinie 20 skacze mi ping od 30 do 200 co przeszkadza w korzystaniu z internetu nie wspominając o pykaniu w cska. Wcześniej miałem komputer podłączony do routera problem występował, ostatnio musiałem przenieść komputer w inne miejsce i podłączyć karte sieciową na usb, myslałem, że problem minie jednak było dalej tak samo. Oczywiście, wszystkie komputery, które są podłączone pod internet nie mają tego problemu, tylko na moim komputerze występuje ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Czyli wcześniej byłeś podłączony kablem a teraz jesteś podłączony przez wifi? Domyślam się ze mieszkasz w bloku? Tapatapatap Z2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati9730 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Istnieje cień szansy ze jest to spowodowane dużym natężenie różnych sieci wifi w bliskiej odległości (blok) które się kumuluja w godzinach wieczornych bo wtedy najwięcej osób z internetu korzysta. Możesz spróbować zmienić kanał wifi w routerze na nie kolidujacy z innymi, kanały możesz sprawdzić poprzez aplikacje na telefon np. wifi analyzer, natomiast jak zmienić kanał twojego wifi w routerze poszukaj w google. https://www.google.pl/search?q=jak+dobrać+kanał+wifi&oq=jak+dobrać+kanał+&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4505j0j4&client=ms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Tapatapatap Z2 Edytowane 6 Grudnia 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Teraz sporo osób przechodzi na 5Ghz, aby uniknąć zakłóceń. Wysłano z Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...