Pretorian Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 witam wiem żt off topic ale nie ma ktoś do sprzedania W KRAKOWIE 128 DDR 2100 jakiejś firmowej żeby dobrze się kręciła w rozsądnej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Jaka to jest rozsądna cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 PRZYKRO MI ale nawet używane kości stoją tak samo jak nowe he he kingstona mam 128 ale jestem z olsztyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 A właśnie Bill-blant jesteś zadowolony z tych swoich kingstonów. Jak ci się kręcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...