Pieterman1982 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam, Mam mały problem, może ktoś się zetknął. Mam HTC M8. Na gwarancji. Jeśli to możliwe - wolę nie odsyłać (czas). Problemem jest dolny mikrofon. Opiszę jego pracę w dwóch trybach: 1. Tryb "zwykły" - rozmówca mnie nie słyszy. Ja sam słyszę swój głos w głośniku. 2. Tryb głośnomówiacy - rozmówca mnie słyszy bez najmniejszego problemu. Dodatkowo w Z Device test przy teście nie pokazuje aktywności, kiedy normalnie mówię. Kiedy dmuchnę - pokazuje, że rejestruje dźwięk. Jakieś pomysły? Sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin'k Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Reset do ustawień fabrycznych? Albo wgranie ROMu od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterman1982 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Problem rozwiązany dopiero przez serwis. Piszę dla potomnych. Padnięta tasiemka, niemniej rozebrali i wymienili pół telefonu wg dokumentacji. Prawdopodobnie nie da się go rozebrać do końca nie uszkadzając niczego - stąd taka długa lista nowych elementów przy tak, zdawałoby się, prostej naprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...