Sezer Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 ... i może z czasem Overwatcha. Nvidia czy Radeon? Jaki procesor, bo zatrzymałem się na dwurdzeniowych? Monitor 1920x1080 posiadam. Dysk SDD i HDD także, bo ostatnio wymieniłem. Komputer nie musi być wy...walony w kosmos. Wystarczy, że spokojnie mógłbym streamować HSa. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Google translate: Cześć, potrzebuję komputer do streamowania heartstone oraz w przyszłości overwatch na twitchu. Budżet jaki posiadam to <wpisz tutaj> ewentualnie mogę dołożyć <wpisz tutaj> jeśli naprawdę będzie warto. Komputer chciałbym kupić <wpisz tutaj kiedy> najlepiej w sklepie <wpisz tutaj> Części które aktualnie posiadam to <wpisz tutaj> więc potrzebuję jeszcze <wpisz tutaj> Będę wdzięczny za wszelkie propozycje. Tapatapatap Z2 Edytowane 10 Grudnia 2015 przez GeMtin1 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sezer Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Serio? Chciało Ci się to wklejać zamiast napisać, że procek taki a taki a grafa taka? Serio sądzisz, że gdybym spał na pieniądzach, to pytałbym o zestaw? Zadałem proste pytanie o dwa podzespoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 ??? Tapatapatap Z2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...