d100495 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam.Na wstępie przepraszam, jeżeli link, który wkleję jest niezgodny z regulaminem, ale nie znalazłem żadnego punktu, który zabraniałby mi go tutaj umieścić.Potrzebuję zestawu gamingowego, który będzie umożliwiał w miarę komfortową rozgrywkę w rozdzielczości 1080p na średnio-wysokich detalach (głównie składany z myślą o Wiedźminie 3).Przeglądając różne propozycje zestawów w granicach 2200-2500 zł złożyłem takie cuś : http://www.morele.net/inventory/info/rA1jcQ/ Wydaje mi się, że dość dobrze będzie to ze sobą współgrało, ale nie jestem ekspertem i prosiłbym o jakieś rady bądź sugestie dotyczące mojego zestawu. Chciałbym zmieścić się w kwocie 2200-2300zł OC nie wchodzi w grę. Zależy mi na samej budzie bez monitora, myszki, klawiatury, systemu, etc...Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profundis Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Jeśli nie musi być w jednym sklepie i mieszkasz w większym mieście, to można pokombinować i urwać parę złotych (zmienić np. model płyty). Chyba, że tylko ja tak kombinuję i często zdarza się zaoszczędzić 50-150pln na podobnym zestawie :) A co do samego zestawu to do 2300 raczej ciężko będzie wybrać coś innego. Chociaż pozbywając się napędu i po paru modyfikacjach można by dorzucić dysk SSD 120GB. Edytowane 11 Grudnia 2015 przez profundis 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...