Skocz do zawartości
d100495

Zestaw dla gracza za 2250zł - prośba o ocenę zestawu i ewentualne sugestie w doborze podzespołów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na wstępie przepraszam, jeżeli link, który wkleję jest niezgodny z regulaminem, ale nie znalazłem żadnego punktu, który zabraniałby mi go tutaj umieścić.

Potrzebuję zestawu gamingowego, który będzie umożliwiał w miarę komfortową rozgrywkę w rozdzielczości 1080p na średnio-wysokich detalach (głównie składany z myślą o Wiedźminie 3).
Przeglądając różne propozycje zestawów w granicach 2200-2500 zł złożyłem takie cuś : http://www.morele.net/inventory/info/rA1jcQ/

Wydaje mi się, że dość dobrze będzie to ze sobą współgrało, ale nie jestem ekspertem i prosiłbym o jakieś rady bądź sugestie dotyczące mojego zestawu.

Chciałbym zmieścić się w kwocie 2200-2300zł

OC nie wchodzi w grę. Zależy mi na samej budzie bez monitora, myszki, klawiatury, systemu, etc...

Z góry dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie musi być w jednym sklepie i mieszkasz w większym mieście, to można pokombinować i urwać parę złotych (zmienić np. model płyty). Chyba, że tylko ja tak kombinuję i często zdarza się zaoszczędzić 50-150pln na podobnym zestawie :)

A co do samego zestawu to do 2300 raczej ciężko będzie wybrać coś innego. Chociaż pozbywając się napędu i po paru modyfikacjach można by dorzucić dysk SSD 120GB.

Edytowane przez profundis
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi