Jupik Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Panowie mam od pewnego czasu spory problem z komputerem. Mianowicie sytuacja jest dosyć kuriozalna być powiedział :D Komp nie włącza się, tzn włącza się wszystko prócz karty graficznej która chce chodzić a nie może bo wiatrak robi jakieś 1/3 obrotu i tak w kółko idąc tym tokiem myślenia odlaczylem grafikę, wypialem i podłączyłem przez zintegrowanana na płycie. [gluteus maximus] znowu to samo. Czarny ekran i zero reakcji. Dyski pracują procek kręci się. Sytuacja jest o tyle dziwna ze go można włączyć i wyłączyć i za którymś razem zaskoczy! Potem jeżeli komputer wyłączony to już się nie włącza ale jeżeli USPIMY go! To uwaga będzie się włączać normalnie. Czyli co płyta główna? Bo co innego może być nie tak? Sprzęt to i5 2500k, MB to msi z77a-g43, Szukałem i szukałem ale nie znałem jak wyjąć baterie na płycie żeby reset zrobić :( Proszę o pomoc bo mam to na gwarancji jeszcze ale przecież nie będę wysyłać im pół kompa :/ Jeżeli pomyliłem dział z góry przepraszam i proszę o przeniesienie :) Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Jupik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...