Kristof Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam! Zrobilem sobie obraz wina ghostem wszystko mam elegancko wrzucilem sobie na plytke CD. Teraz mam pytanie chcialbym przywrocic obraz systemu z ghosta ale zastanawiam sie co musze zrobic? Najpierw format dysku i wtedy zamiast instalowac winde zaladowac ghosta z CD? Czy poprostu bedac w windzie uruchomic ghosta i kazac nalozyc obraz z CD na system ktory w tej chwili mam? tylko zastanawia mnie jedno jezeli bym tak zrobil to w jaki sposob usuna sie stare pliki systemowe z dysku? Dzieki za odpwiedzi sorki za takie pytanie ale bede ghosta robil dopiero 1 raz i nie chce sie na czyms podtknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Zajrzyj do mojego FAQ - masz tam wszystko opisane. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35828 Po 1: Nie formatujesz... Po 2: Nie instalujesz juz nowej windy... Po 3: Nie pod Winda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Wielkie dzieki juz wszystko jasne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Witam ponownie :) Mam jeszcze jedno pytanko dotyczace Ghost'a. Zrobilem Image dysku 60GB, ktory mam w tej chwili w kompie. Jednak porobily mi sie bed sektory na tym dysku i musze go oddac do serwisu :evil: Mam zastepczy dysk 20 GB i tu jest pytanie czy musze na niego instalowac od nowa system i stery itp. Czy moge wykorzystac tego ghosta, ktorego zrobilem na dysku 60GB?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A czemu mialbys tego nie robic? Zmienia sie tylko dysk, wiec sterownikow zmieniac nie musisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Dokladnie, bylo to napisane pod koniec FAQ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...