Szuwarek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Grill na dzialce to jest to :) Kielbaska, piwko, wc i tak w kolko i dzien minol. Tylko zeby jeszcze <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie padalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 praca, ciężka praca, np przy zbieraniu porzeczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 porzecki to zmora, a ten gril to dobry pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 porzecki to zmora, a ten gril to dobry pomysl nie wszystkich stać na codzienne grilowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 pracę znalazlem, pełna dyspozycyjność wymagana, zapomniałem co to znaczy "nudzić się" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ja proponuję kupić nagrzewnicę na szrocie i ją wyczyścić jak wyczyścimy to wyprostować blaszki (można przy tym stracić sporo czasu) a przy okazji rozpocząć budowę watercoolera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 a przy kompie jak sie nudzicie (jesli) to co robicie ? ja wtedy gram w saperka albo jaks fajna gierke flashowa ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nastepny watek odkopany :) Ja ostatnio dorwalem mini palnik gazowy, to byla jazda 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nastepny watek odkopany :) Ja ostatnio dorwalem mini palnik gazowy, to byla jazda 8) a co "smażyłeś" ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nastepny watek odkopany :) Ja ostatnio dorwalem mini palnik gazowy, to byla jazda 8) a co "smażyłeś" ? :twisted: :) nudzilo mi sie to dorwalem palnik o 00:00 i szukalem celu, znalazlem ukladzik scalony z szybka, i jak ja rozgrzalem to pekla, po dluzszym czasie spowrotem sie stopila i zespolila jakby wcale nie pekla :) I pare tam innych rzeczy :) cholernie goracy ten plomien z tego jest, radiator 7x7cm dlugo trzymal cieplo jak go nagrzalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 na nude zawsze dobry Q ]|[ :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ja mam bardzo nie eduakcyjny patent zawsze mozna pujsc ze znajomymi ,jeszcze jak jest cieplo sie gdzie napic albo zapalic cos przy pomocy palnika byla by wieksza frajada i tak wieczor zleci A w dzien przynajmniej u mine zawsze mozna tz chodzi sie nad zalew poplywac ..rano silka potem plywanie pobyczyc sie na plazy przy okzaji ladne widoki wieczorm cos usmarzyc albo wypic i czas leci pozatym mozna gdzies wyjechac ja mam tak ze zawsze siadam w pociag i gdzies jade powiecmy szczecin zakopane czasem wawa rzeby cos sie dzialo !! ale to w wakacje a teraz ? teraz to jest prpblem jest zimno jak dzis ja przyjechalem na weekend ze szkoly i siedze przy kompie od 10 no paranoja i porazka zrobilbym cos glupiego macie jakies pomysly ?? hehe wczoraj np jezdzilismy z kumplem w nocy na wstecznym po miescie no bylo smiechu dupuki nas nie capneli ale sie im tz "gupkom|" cos wkrecilo i nas poscili ;] ale zebysie widzieli ich mine jak glowna ulica bujamy o 23 30 na wstecznym a miedzy kamienicami stoi zakamuflowany patrpl ..muza na fula i tylko kierowca jest w stanie ze tak to nazwe normalnym / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 hehe, niezly fristajl :] ja juz pie**ole fristajle, mam dosc drzew :P a co do glupich zajec .. obejrzyj jackass'ooff ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 yyyyy proponuje tak po naszemu..... leje deszcz, a ty bierzesz plandeke, rozwieszasz o plot i drzewo (w topicu pokaz swoja twarz jest przykaldowe zdjecie) i robisz sobie grila (tj ukladasz jakis krag z kamieni i kaldziez na tym kratke od girla ) :> do tego dobry kumpel i jakies tanie winka :> no i oczywiscie tona kielbasek i ziemniakow i ze 2 chlebki :> po prostu wypas.... w miedzyczasie tluczemy sie na miecze..... w pewnym momecie patrzysz an zegarek "o kur** juz 8 godzin tu siedzimy!!" zaraz mnie ktos zwyzywa od zuli....hmm kiedys bylem totalnym wygodnisiem i czysciochem....nie warto.... zbyt wiele przemija....a mlodosc jest za krotka by wsyzstkiego nie sprobowac tak jak keidys bym zjechal szpaka za ten wyczyn tak teraz powiem: nie pochwlam, ale CARPE DIEM :) i tyle.... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 proponuje tak po naszemu..... (...)do tego dobry kumpel i jakies tanie winka :>(...) zaraz mnie ktos zwyzywa od zuli....hmm kiedys bylem totalnym wygodnisiem i czysciochem....nie warto.... zbyt wiele przemija....a mlodosc jest za krotka by wsyzstkiego nie sprobowac Jesli dla ciebie probowanie wszystkiego to tanie winka - ktore wciaz sie przewijaja w twoich postach, to ja dziekuje, wole sprobowac mniej. Mowisz, ze probujesz wszystkiego, a tak naprawde ciagle to samo. Smiesza mnie tacy "nawroceni" i dorabianie ideologii do tego co robia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 yyyyyy stary.... jakiej ideologii???? dlaczego tanie winka?? moze dlatego, ze piwo jest gazowane i przy duzych ilosciach ejdzenia troche nie za dobrze sie walczy.... o tym juz nie pomyslales?? zreszta...co ja sie bede przejmowal takimi uwagami... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 taak grilowanie :D karkowka z grila, kurczak z grila, kiebasa z grila i piwo, wino i inne smakolyki, zescie mi apetyt teraz zrobili :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Aż steki pójdę sobie upiec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Wow kolejny odkopany topic ;] i dobrze. A przy kompie jak sie nudze to gram w pasjansa, saper itp. Ale teraz mam co robic musze sie uczyc i czytac "Lalke" buuuuu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Nie rozumiem jak mozna sie nudzic? Malo to jest ciekawych ksiazek? Z pewnoscia jeszcze wszystkich nie przeczytales... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 dla niektorych czytanie jest wlasnie nudny ... ja osobiscie trafilem na jedna ksizke ktora mi sie podbala i to byla czytana powiecmy z przymusu ..a byla i jest to symfonia c++ :D a propo wie ktos moze gdzie lezy jej odpowiednik na kompa w pdf albo wordzie wiem ze jest a przydalby mi sie bo ksiazka zostala na stancji a mam kolosa w tym tyg ?? jak cos to prosze linka na priva z gpory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 hehe, niezly fristajl :] ja juz pie**ole fristajle, mam dosc drzew :P a co do glupich zajec .. obejrzyj jackass'ooff ;) jackass rules !!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 hehe, niezly fristajl :] ja juz pie**ole fristajle, mam dosc drzew :P a co do glupich zajec .. obejrzyj jackass'ooff ;) jackass rules !!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hi I'm Johny Knokswell and welcome to Jackass :twisted: Ja jak sie nudze przy kompie to słucham mp3... i ogladam jakies klipy... a odnośnie grillowania to jest to jeden z lepszych sposóbów na nude... ale teraz w marcu jeszcze nie zaczne grillowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A może panowie się za nauke wezmą :> Albo jakąś książke wezmą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Co do grilla to juz sie nie moge doczekac. Przychodze z pracki, kark na ruszt i bro + muzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no ja w najblizszym czasie jeszcze przed wielkanoca chce wybrac sie rowerkiem z kumplem na rybki, cos zlowic :D a potem jakiegos grilla zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 -> Zainstaluj sobie seti :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 hehe, jeśli chodzi o tanie winka (naleffki) to polecę "porzeczkę" wchodzi jak soczek a ma nawet kopa, wprawdzie nie działa od razu, ale nawet najwiekszym amatorom nie udało sie po tym rzygnąć. Szczerze odradzam lipę z miodem... :? wczoraj sie po tym zrzygałem :? blee Grill, albo ogniska... organizujemy często takie nad rzeką (czyt. nad Sanem ) i jest looz... jakies laski, bro, nafki i jazda do rana.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Hehe powiem tak, jeszcze 2 tygodnie temu sam nie wiedziałem co robić :roll: Teraz sobie znalazłem zajęcie, co dzień wieczór=spotkanie z kumpelami/dziewczyną, niby takie głupie ale ile radości :) Może dla niektórych to już rutyna, dla mnie jednak coś nowego, i przyjemnie tak gdy siedzę sobie wieczorkiem nad kompem, zaraz dzwonek i: "Idziesz ze mną wyprowadzić pieska..." I czas zawsze mija od 19-23 :) PS.Specjalnie zaznaczyłem kumpelami bo z kumplami to nic nowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...