bodziu8 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Właśnie jak w temacie. Jaki jest obecnie najlepszy Cd rom na rynku??? Mam okazję kupić Teac52* za 104 zł, ale słyszałem, że model ten nie jest tak udany jak Teac40* :cry: Może MSI, Aopen Asus???? Bo moje L<span style="color:red;">[ciach!]</span>o to już niczego czytać nie chce co ma chociaż małą ryskę, a płyt CDRW nie widzi :twisted: i strasznie się grzeje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja posiadam asusa 52x i nie narzekam, bardzo fajny cdrom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 MSI też sobie daruj - pękają w nim płyty, jak napisał martin Asusy są dobre, ale ja jednak bym poszukał Teac CD-540E bo w dalszym ciągu są dobrę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Asus'y to tosamo co Teac'i. Wszystko pochodzi z tej samej fabryki :) :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 MSI też sobie daruj - pękają w nim płyty, jak napisał martin Asusy są dobre, ale ja jednak bym poszukał Teac CD-540E bo w dalszym ciągu są dobrę.A ten 52* Teac ??? Zły - właściwie tych cd-romów to już nie ma na rynku-mówię o 540E :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja mam TEAC 52x i jestem bardzo zadowolony. Przedtem miałem DVD LG 16/48 i ten TEAC DUUUUUŻO lepiej czyta wszystkie płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Polecam asusa!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Zły to on napewno nie będzię, jak oczywiście nie jest zajechany :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 włąśnie porównałem ceny i.. dogadałem sie zgościem :lol: że wezmę prawdopodobnie tego Teac-a za 95zł Asus(box) kosztuje około 139zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a moze chcesz kupic mojego teaca 540-x40 najlepszy cdrom na świecie do dzis-stan idealny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam!! Ja z mojego asusa około rok temu dałem 160zł i napewno nie żałuje tego wyboru przykładme jest choćby mafia i NSW2003. Mafia na osiedlu instaluje się tylko mi (bo reszta ma LG nowe stare i tak nie czyta) to samo jest z NSW2003 tą płytę czyta tylko mój cd. Pownieważ te płyty co mam są w stanie jakby ktoś robił z nich podkładkę pod szklanki Pozdrawiam Punek P.S. nie wiem czy w teacach powyżej 40* nie są inne wnętrzności a anel tylko od Teaca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tak jak pisał Kwiecień, Asus i Teac pochodzą z tej samej fabryki :wink: , a jak kupować cd rom to tylko nowy(laser), wezmę chyba tego teaca :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 TEAC ostatnio troche niepewny jest jego "optyki" wala sie coraz czesciej cd-rw jak i cdromy :? no ale wlasciwie zadnej specjalnej alternatywy nie ma no bo co innego LG :lol: wiec raczej warto "zaryzykowac" i wziac ten naped o ile sie nie myle ma 24 m-ce gwary wiec w razie draki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ASUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Asus albo Teac, z oby dwóch będziesz zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Właśnie kupiłem boxowego Asusa 52* - 105zł i 2 latka gwarancji - fakt faktem od sprzedawców zachwalających L<span style="color:red;">[ciach!]</span>a-to mi się chce rzygać - a naprawdę dobrych CD-romów to w slepach nie ma. Dopiero w Vobisie dostałem tego Asusa. P.S. A od zakupu Teaca 52* odwiódł mnie klient, który po pół roku użytkowania przyniósł go do serwisu TEMAT ZAKOŃCZONY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ja mialem cd-rom Hitachi x32 byl super ale jego czas nadszedl i padl wytrzymal 5 lat Szkoda ze juz ich nie produkuja krzychu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...