Skocz do zawartości
bodziu8

Jaski CD rom wybrać? - TEAC 52*?????

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie jak w temacie. Jaki jest obecnie najlepszy Cd rom na rynku???

Mam okazję kupić Teac52* za 104 zł, ale słyszałem, że model ten nie jest tak udany jak Teac40* :cry:

Może MSI, Aopen Asus????

Bo moje L<span style="color:red;">[ciach!]</span>o to już niczego czytać nie chce co ma chociaż małą ryskę, a płyt CDRW nie widzi :twisted: i strasznie się grzeje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MSI też sobie daruj - pękają w nim płyty, jak napisał martin Asusy są dobre, ale ja jednak bym poszukał Teac CD-540E bo w dalszym ciągu są dobrę.

A ten 52* Teac ??? Zły - właściwie tych cd-romów to już nie ma na rynku-mówię o 540E :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!

Ja z mojego asusa około rok temu dałem 160zł i napewno nie żałuje tego wyboru przykładme jest choćby mafia i NSW2003. Mafia na osiedlu instaluje się tylko mi (bo reszta ma LG nowe stare i tak nie czyta) to samo jest z NSW2003 tą płytę czyta tylko mój cd. Pownieważ te płyty co mam są w stanie jakby ktoś robił z nich podkładkę pod szklanki

Pozdrawiam

Punek

P.S. nie wiem czy w teacach powyżej 40* nie są inne wnętrzności a anel tylko od Teaca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TEAC ostatnio troche niepewny jest jego "optyki" wala sie coraz czesciej cd-rw jak i cdromy :? no ale wlasciwie zadnej specjalnej alternatywy nie ma no bo co innego LG :lol: wiec raczej warto "zaryzykowac" i wziac ten naped o ile sie nie myle ma 24 m-ce gwary wiec w razie draki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie kupiłem boxowego Asusa 52* - 105zł i 2 latka gwarancji - fakt faktem od sprzedawców zachwalających L<span style="color:red;">[ciach!]</span>a-to mi się chce rzygać - a naprawdę dobrych CD-romów to w slepach nie ma. Dopiero w Vobisie dostałem tego Asusa.

P.S. A od zakupu Teaca 52* odwiódł mnie klient, który po pół roku użytkowania przyniósł go do serwisu

TEMAT ZAKOŃCZONY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...