VENENO Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witam.jak w temacie mam problem z płynnością niezależnie od tego czy na maksymalnych czy na niskich z najmniejszą rozdzielczością mam od 17 do 25 fpsów. instalacja sterowników jak i dx9c nie pomaga. ktoś wie przez co tak się dzieje? Moj sprzęt Monitor: Asus vg248 podłączony przez DP Karta graficzna: Gtx 760 Procesor: i5 3470 Ram: 8 GB 1600 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Inne tytuły działają prawidłowo? Monitor podłączony pod GTXa czy pod płytę główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja tak miałem na laptopie problem był w tym ,że ustawiło mi jako domyślną kartę integre Intela zamiast nVidi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja takiego zonka kiedyś miałem, jak przestawiłem sobie plan zasilania na oszczędzanie energil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENENO Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 inne gry działają płynnie, W opcjach zasilania mam Zrównoważony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Odpowiedz jeszcze na ważne pytanie Klaus'a, bo inne gry to może być mario a do nich wystarczy integra "Monitor podłączony pod GTXa czy pod płytę główną?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENENO Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Monitor Podłaczony pod GTX'a.Tytuły takie jak Battlefield 4,Crysis 3,Hitman Absolution,Tomb Raider.działaja płynnie.oczywiście ta płynność "spada" jak ustawie tekstury na najwyższe. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez VENENO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_NN Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Zapodane z forum EA A fix! In the settings.ini file, alter the following. RefreshRate=60 & DxVersion=9. settings.ini localization C:\Users\%username%\Documents\BFBC2 Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Kamil_NN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENENO Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 ok zmiana w settings.ini pomogła. tylko nie mam do wyboru antialiasingu,jest tylko x1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...