Tomix96 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witajcie. :) Szukam dobrych głośników 2.1 lub 5.1 pod kartę dźwiękową: Beats Audio. Głośniki służyłyby mi głównie do słuchania muzyki Hardstyle czyli bez mocnego i głębokiego bassu się nie obejdzie. Cena to około 600zł choć jeśli będzie warto nie wiele dołożyć to istnieje taka możliwość. Nie znam się na tym co jest obecnie na rynku głośników komputerowych więc mam nadzieję, że przyjdziecie mi z pomocą. Z góry Dziękuję za pomoc. :) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 IMO dobre stereo to podstawa. Lepsze to niż pierdziawki 5.1. Może Microlab Solo7c. To też są głośniki, ale porządnej jakości i przedewszystkim o dużej mocy. Dają ładny dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...