Aduhi Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam. Posiadam grę Empire Total War (kolekcja klasyki) + Napoleon Total War. Problem jest z tą pierwszą grą, ponieważ na pudełku pisze, iż mam do dyspozycji także różnego rodzaju dodatki tj. Dodatek Kampanii The Warpath, Pakiet Elite Units Of the West... Wchodząc na steama i klikając prawym przyciskiem na Empire Total War nie mam możliwości uruchomienia dodatków, a ciągle pisze mi że mam je zainstalowane. Załączam screena, aby lepiej zobrazować sytuację. Jak je włączyć lub pobrać jeśli nie są pobrane? PS: W Medieval 2 Total War po kliknięciu prawym przyciskiem na grę (w bibliotece steama) można było wybrać, w które rozszerzenie chcę zagrać a tu nie mam takiej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 A nie jest przypadkiem tak, że Warpath to osobna kampania i wszystko jest rozpatrywane z poziomu gry, a nie przez osobną aplikację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aduhi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Faktycznie masz rację. Musiałem kliknąć "Gra Pojedyncza" > "Kampania Na wojennej ścieżce". Nie zauważyłem tej opcji, ponieważ już dawno grałem w innej kampanii Polską i nie miałem potrzeby tego robić. Dzięki za pomoc. PS: Dopiero teraz zauważyłem na e-mailu, że są jakies powiadomienia z PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...