david911 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witajcie Jaką najlepiej darmową aplikacją odzyskać dane ze sformatowanego dysku? Jedyne co wyszukało pliki jest demo programu "Strong Recovery" którego nie mogę nawet znaleźć w pełnej wersji. Czy są jakieś darmowe narzędzia które przeoczyłem a pomogą w odzyskaniu danych? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 nie pracuj na tym dysku aby dane nie zostały nadpisane free progs: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/darmowe-programy-do-odzyskiwania-danych.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Tyle to i ja wiem ;) Najważniejsza partycja z danymi leży sobie i czeka na aplikacje. Próbowałem 5? może 6 aplikacji - 90% z nich po głęboki skanowaniu odnajdywało jedynie pliki systemowe (jakieś temp) skasowane przez windowsa - tylko jedna wymieniona przeze mnie appka zadziałała poprawnie i znalazła pliki po formacie. Trochę frustrujące jest instalowanie kolejnej z listy i czekanie kilku godzin na skanowanie dysku, stąd moje pytanie- może ktoś ma podobne do moich doświadczeń i mógłby się podzielić, żeby nie musieć strzelać w ciemno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ja tam zawsze używałem Recuva i zawsze udawało się odzyskać co chciałem. Co prawda nie ma wielu opcji zaawansowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Użyj Get Data Back - wersja demo pokaże co może odzyskać wersja pełna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Trochę odkopię. Czym najlepiej odzyskać pliki ze sformatowanego dysku? Formatowanie uruchomione przez przypadek, działało tylko chwilę ale ścieżki dostępu poszły w ... Najlepiej żeby dało się zrobić w ramach tego samego hdd ze wzgledu na sporą ilość dużych plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Co mogą znaczyć te krzaczki zamiast nazw niektórych plików? Próbowałem to odzyskać (te zielone) ale poza nazwą zmieniło się też rozszerzenie i mogę tylko je zgadywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...