Lettenhove1234 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Witam! Mam pytanie a mianowicie zawsze używałem programu do czyszczenia śmieci z komputera jego nazwa składała się z trzech liter (coś typu tcl,tcm) a ikonka miała żółto czarny kolor ;) Ale za diabła nie mogę przypomnieć sobie nazwy! Kombinowałem cały dzień i nic! Może ktoś z was używa tego programu albo zna jego nazwę! Jeśli tak byłbym bardzo wdzięczny jeśli by mi ją podał! :) Dodam że programu się nie instalowało włączało robił swoje restart a później już go nie było niby fajnie że się usuwał ale tylko jak zna się jego nazwę! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PaweelOS Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Nie wiem, nie znam. Sprawdź CCleaner. Może spodoba Ci się jego działanie. Używam go i chwalę sobie. Inni użytkownicy też chwalą ten program. Robi co trzeba. Edytowane 19 Grudnia 2015 przez PaweelOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toska78 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Witam! Mam pytanie a mianowicie zawsze używałem programu do czyszczenia śmieci z komputera jego nazwa składała się z trzech liter (coś typu tcl,tcm) a ikonka miała żółto czarny kolor ;) Zapewne chodzi o Temp File Cleaner, w skrócie TFC http://www.bleepingcomputer.com/download/tfc/, z tym że on nie czyści rejestru. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez toska78 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...