Michał Bogucki Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Cześć,zwracam się do Was z pytaniem jak zmniejszyć wielkość ikon i interfejsu w windowsie 8.1Próbowałem wchodzić w panel sterowania>ekran/wielkość elementów. I najniższa opcją jest 100%Rozdzielczość na laptopie mam 1366x768.A szczególnie irytujące jest jego przeskalowanie w Excelu, co pomniejsza przestrzeń roboczą.Zamieszczam zdjęcia z mojego przeskalowanego interfejsu ( niebieski pasek zadań) i dla porównania z laptopa kolego, u którego wydaje się że skala jest normalna ( czerwony pasek zadań) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Kolega to ma nowsza wersje office, wiec mozliwe ze tam to poprawili. Ty masz 2007 jesli sie nie myle. Co najwyzej w opcjach mozesz powylaczac niepotrzebne elementy menu. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...