Digitizerkilled Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, na początek podam nazwę monitora: Samsung s24e390hl no i pierwsze pytanie: Dobry czy nie? (Biorąc pod uwagę cenę 625zł i ekran PLS i inne osiągi) Teraz pytanie: Jaki monitor? Wymagania: czas reakcji do 5ms, IPS,PLS wolałbym nie ale może być TN ale jeśli już ma być to proszę mnie do niego przekonać (: Dalej: proporcje panoramiczne i cenę do maksimum 650zł Dziękuję za szybką odpowiedź! Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Digitizerkilled Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Proszę doprecyzować tytuł tematu. Proszę zakładać temawy w odpowiednich działach, przenoszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digitizerkilled Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Proszę doprecyzować tytuł tematu.Proszę zakładać temawy w odpowiednich działach, przeno Proszę doprecyzować tytuł tematu.Proszę zakładać temawy w odpowiednich działach, przenoszę. Sory po prostu wiedziałem że w tamtej kategorii nikt mi szybko nie odpowie... Jeszcze raz przepraszam. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Digitizerkilled Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...