Filemon892 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Szukam tabletu dla Taty, który głównie będzie wykorzystywał urządzenie w programach Office. Moje główne wymagania to 2GB RAM, procesor najlepiej Intel oraz system Windows. Obecnie w cenie do 1.000 znalazłem Lenovo Miix 3, będzie on dobrym wyborem ? www.sferis.pl/p/378380-2w1-lenovo-miix-3-1030-80hv006apb-z3735f-10fhd-2gb-32gb-win81-sst-office.html Bardzo zależy mi, aby tablet posiadał dedykowaną klawiature. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zriel Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Spróbuj dorwać jakąś Ondę - są ciekawe, solidne, w środku mają porządnego intela no i mają dual boot - androida i windows w jednym. Co do dedykowanej klawiatury - nie wiem czy jakieś mają takową, ale nie ma problemu dokupić fajne etu ze standem i wbudowaną klawiaturą - są modele komunikujące się przez bluetooth jak i tańsze podłączane przez micro usb. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez zriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Onda ostatnio robi mega szajs. Polecam poczytać techtablets.com Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...