LoRdKwiateK Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam, posiadam Heroes 3 Złota Edycja i programik który ma zamienić tą grę w HD, mój monitor to Dell 25" U2515H a przy zastosowaniu całego ekranu mam małe okienko po środku z grą a wokół niego szary wypełniacz. Ktoś ma instrukcje jak zrobić by cieszyć się tą grą w tej rozdzielczości ekranu z troszkę lepszą grafiką niż w normalnej grze? H3 HD jako cała gra odpada bo dodatki obowiązkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Szary wypełniacz powinienies miec w menu gry, zamkach i walkach, cała mapa swiata powinna być juz normalnie w rozdzielczosci którą wybrales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRdKwiateK Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tak to wygląda. Nie da się nic z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Nie da się nic zrobić, możesz jedynie pobawić się niższą rozdzielczością - ja zastosowałem - 1280x720 i mi taka w miarę pasuje - musisz pamiętać, że to tylko patch,a nie wersja HD. Jak weźmiesz dużą mapę to będzie ona na cały ekran. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...