AnnaAnna Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam! Posiadam tablet Asus MemoPad HD, w którym nie ma wejścia USB. I dlatego mam pytanie - czy istnieją jakieś kable/przejściówki i tym podobne, dzięki którym przy użyciu wejścia minijack mogłabym korzystać z niego jak z portu USB? Nie analizowałam tego przy zakupie sprzętu, a teraz mnie to nurtuje. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Nawet jakbyś takie znalazła to na pewno nie zadziała ;) Na pewno nie ma tam MicroUSB ? :) Są przejściówki microUSB>USB. Mam taką i te działają . p.s i proponuje zapoznac sie z regulaminem tego forum. Wrzucanie spamu do syngatury (podpisu pod każdym swoim postem) jest niezgodne. tyczy się tej strony ubieranki... Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ma microUSB, co potwierdza specyfikacja, bo bez tego przecież nie można byłoby naładować baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Jw. - Tablet ma złącze microUSB , jak chcesz połączyć go z kompem to używasz kabla USB-microUSB . Chyba że chcesz podpiąć jakieś urządzenie z normalnym wejściem USB - wtedy potrzeba kabla lub przejciówki USB-microUSB . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...