wormek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Witam mam problem z obrazem mianowicie dolna część ekranu np pasek zadań zjezdża poniżej fizycznej dolnej części matrycy.Tp samo w biosieCo się popsuło grafika? Obrazek w celu rozjaśnienia problemu Edytowane 24 Grudnia 2015 przez wormek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin'k Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Spróbuj podłączyć zewnętrzny monitor i sprawdź, czy problem występuje. Ewentualnie zmień rozdzielczość na mniejszą i potem z powrotem na standardową. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wormek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Z rozdzielczościami , częstotliwościami głębiami kolorów już próbowałem.... Nie mam za bardzo chwilowo gdzie podłączyć bo to ma tylko vga wyjście. Raz po załadowaniu ustawień optymalnych biosu wróciło do normalności lecz na krótko thx za odzew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...