Tronks Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Witam serdeczne. Potrzebuję pomocy przy zakupie lapka 13-13,9" dla znajomej. Cena nie więcej niż 1700zł. Przeznaczenie: praca na zewnątrz , MS Office, księgowość, internet, filmy. Tylko Win7 lub bez systemu. 1. Dobrze by było gdyby miał podświetlaną klawiaturę ale nie jest to konieczne. 2. Dostępność ładowarki samochodowej ! Do niektórych modeli nie mogłem znaleźć. 3. Dysk nie gra roli bo i tak pewnie będzie SSD. Póki co stanęło na: Lenovo M30-70 z prockiem i5 lub i3 Lenovo ThinkPad E31-70 Acer Aspire v3-371 Lenovo można dostać bez systemu. Większość lapków ma Win8.1 lub 10 a tu koniecznie musi być Win7. Problem sterowników dochodzi. Mam trochę mało czasu aby coś dla niej wybrać także byłbym wdzięczny za pomoc. Inne alternatywy mile widziane :) Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Tronks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tronks Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Kolor biały odpada :) A co z lapkami opartymi na Celeronach ? Nadadzą się ? Np. Dell Latitude 3340. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tronks Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 No to chyba będzie ten Acer. Ostatnia prośba. Dobry jakościowo zasilacz/ładowarka samochodowa. Nie miałem z tym do czynienia. Wystarczy marka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...