majsterious Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam. Nie wiem czy to dobry dział więc jeśli nie to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. Mam problem z odbiorem kodu na grę dołączoną do karty GTX 970. Otóż dostałem linka ze sklepu morele który prowadzi do tej strony: Wpisuję kod od morele, datę urodzenia i przechodzę do następnej strony: Wybieram Rainbow Six i kilkam dalej. Pokazuje się kolejna strona: Klikam zaloguj się do konta uplay i pojawia się kolejna strona w osobnym oknie: Wpisuję dane konta uplay i pojawia się coś takiego: Jak widać przycisk nie zmienił się na zielony od zalogowania do uplay. Na stronie ktora się pojawiła mogę się po prostu zalogować do mojego konta na uplay jednak nie ma na nim żadnych gier. Może ja za głupi jestem więc proszę o sugestie co robię źle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Musisz mieć zainstalowaną aplikację uplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majsterious Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dobra problemem był prawdopodobnie adblock choć nie przyznało gry za pierwszym razem jak go wyłączyłem to po kilku próbach w końcu coś "zaskoczyło" i przyznało grę do konta. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...