tomasir Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 POlecam lekturę: http://allegro.pl/show_item.php?item=14540692 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jeśli jest to cpu z serii Intel Confidental (wersja z odblokowanym mnoznikiem, chyba inżynieryjna) to całkiem możliwe. Wersja mobilna? Obudowa Compaqa, chyba że to stary komputer i przełożył podzespoły. Chociaż zdobyć cos takiego graniczy z cudem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jeśli jest to cpu z serii Intel Confidental to całkiem możliwe. Chociaż zdobyć cos takiego graniczy z cudem. Confidentale mają zablokowane mnożniki. Czasem, ale rzadko zdarzają się sztuki z odblokowanymi, ale najczęściej nie działają wówczas wszystkie mnożniki tylko niektóre. Japońce kiedyś kombinowały z odblokowywaniem i bodajrze na 10 sztuk przeżywało to średnio 1-2. resztę pozostawię bez komentarza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tylko 4 pozytywne komentarze... niepewny kontrahent. Wedlug powszechnej informacji o zablokowanym mnozniku - nie dowierzam zbytnio mu... mimo iz to Pentium-M... Co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tylko 4 pozytywne komentarze... niepewny kontrahent. Wedlug powszechnej informacji o zablokowanym mnozniku - nie dowierzam zbytnio mu... mimo iz to Pentium-M... Co wy na to? koles ma 14 punktów i 16 komentarzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 koles ma 14 punktów i 16 komentarzy :D Rzeczywiscie, ale plama :oops: , nie wiem jak moglem tak sie walnac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 UWAGA: Ze względu na zupełny brak wolnego czasu (niemożność przygotowania przesyłki), dopuszczam JEDYNIE odbiór osobisty na terenie Warszawy. Dodatkowe informacje pod numerem: 604166103. Proszę pytać w przypadku jakichkolwiek wątpliwości Jeżeli sam chce, żeby odbierać osobiście, to chyba nie kombinuje w tak łatwej do zweryfikowania przy zakupie kwestii; no chyba że to lama jakaś :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jak osobiście to można obczaić. tylko wtedy wypada kupić jak się wygra itp. ale może się okazać że niezłe cacuszko tyle że .... po co ? żeby rekordy podkręcenia bić przez najwyższą magistralę przy niskich mnożnikach ? czy żeby bez znacznego podnoszenia magistrali wyczesać więcej mocy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jak osobiście to można obczaić. tylko wtedy wypada kupić jak się wygra itp. ale może się okazać że niezłe cacuszko tyle że .... po co ? żeby rekordy podkręcenia bić przez najwyższą magistralę przy niskich mnożnikach ? czy żeby bez znacznego podnoszenia magistrali wyczesać więcej mocy ? Właśnie niekoniecznie. Jak ten proc nie ma odblokowanego mnożnika, to koleś nie sprzedaje tego, co ma w opisie aukcji. A wtedy Ty nie jesteś zobowiązany kupić. Zwłaszcza, że cały konfig jest bez rewelacji. Jak kupować ten zestaw za 2000zł, to chyba tylko dla tego proca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 wiem wiem. ale jesli kupujesz i jest to, co koleś obiecuje to wypada kupić. założyłem że sprzedaje to co w opisie. jesli towar niezgodny z opisem to jak najbardziej nie brać. chodziło mi o to, że jak ktoś kupi żeby sięprzekonać to niech to będzie ktoś, kto chce kupić akurat taki proc a nie kupić dla samego sprawdzenia czy to nie przekręt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja to radze kup to wyjmij se procek a mi reszte sprzedaj za złotuwke :D:D:D:D:D tak będzie uczciwie ty pobijesz rekordy jakies tam a ja bede miał nowego kompa i razem bedziemy zadowoleni :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...