Pieczeń Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam. Od razu mówię że mam problem z odpowiedni znalezieniem działu pod moje pytanie. Potrzebuje podkładki pod mysz do codziennego użytku i grania w szybkie gry jak CS:GO. Wielkość to MAKSYMALNIE do 25cm x 25cm, na większą nie mam miejsca. Nie znam się na podkładkach więc nie wiem jaka powinna być optymalna grubość, ale 3 mm to chyba dużo?? Żadnych obrazków, podkladka ma być w całości czarna. To na czym mi też zależy to by miała antypoślizgowy spód. Myszka której używam to Logitech G500. Budżet to myślę 30-40zł. Coś za to dostane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Mam g500 i działa idealnie ze SteelSeries 4HD, która kosztuje około 70PLN. Szukaj podobnej i nie bierz szmacianek bo na SteelSeries QcK ta myszka działała tragicznie (rwanie kursora). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...