SupeDriv Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Dostałem tego radeona sprawnego ... Ale gdy włożyłam go i jak włączyłem komputer to miałem cały czas ciemny ekran ... A na poprzedniej karcie (gts 250) wszystko mi śmigało. Co może być tego przyczyną? Dane komp. C2D e7600 4 gb ram Aimb-766 rev.a1 Edytowane 23 Grudnia 2015 przez SupeDriv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Odłącz komputer od zasilania i wyjmij baterię z płyty głównej na kilka minut. Podłączyłeś wtyczkę zasilania do karty graficznej? Komputer pika, wydaje jakiś dźwięk? Słychać dźwięk logowania się do windowsa mimo czarnego ekranu? Edytowane 23 Grudnia 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SupeDriv Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Podłączyłem zasilanie ... Wiatraczek chodzi.... Speaker daje dziwieki. Moze to być przyczyna w win 10? Edytowane 23 Grudnia 2015 przez SupeDriv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 ... A na poprzedniej karcie (gts 250) wszystko mi śmigało. I co się z nim, tym gtsem stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SupeDriv Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Nic, jak go podczepiam to ekran chodzi ... Jakimś cudem zaczeła chodzic o.O Dzięki za zainteresowanie sie tym postem :) Edytowane 23 Grudnia 2015 przez SupeDriv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Pytałem, bo podejrzewałem usterkę. Obstawia się np. grafikę, okazuje się, że padło mobo. Jakimś cudem zaczeła chodzic o.O Która zaczęła chodzić? 7770? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SupeDriv Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tak 7770 Gts chodziła cały czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...